Snelly Star

SNELLY STAR – Najcjelovitiji program oblikovanja ženskog tijela. Kupite svoj konačni rezultat!

Jeste li spremni za potpunu transformaciju s Snelly Star? Želite li istovremeno otkloniti suvišne kilograme, smanjiti obujam tijela, učvrstiti tonus tijela, otkloniti celulit i osigurati sebi udobnost i dobro osjećanje u svom tijelu? Želite li sve to postići na udobniji, ženski način?

Skladna, ženstvena linija se ne kleše u fitness centrima, s teškim utezima, strogim odricanjima ili mučnim tjelesnim naporima. Stvaramo jemekšim pristupima, koji uzimaju u obzir i poštuju stvarne potrebe suvremene žene.

Snelly Star program je zato u cjelini posvećen ženskom tijelu i duši. Kao takav predstavlja najcjelovitiji program oblikovanja tijela na tržištu.

Snelly-Star-Mrsavljenje-Oblikovanje-tijela-Linea-Snella

Prikladan je za svaku suvremenu ženu, koja traži kvalitetno i konkretno rješenje. Predstavlja jedini program oblikovanja tijela na globalnom tržištu, gdje kupujete konkretan, s pismenom garancijom za uspjeh, podržan rezultat.

Kada je rezultat postignut, vaš program je zaključen! Bez iznenađenja, bez doplata!

  1. Koje terapije uključuje? Sve najsuvremenije terapije dostupne na tržištu.
  2. Koliko terapija? Koliko god je potrebno, a prije svega bez bilo kakvih doplata!
  3. U kojem razdoblju će biti rezultat postignut? U najkraćem mogućem razdoblju. Prosječno gubite 1 konfekcijski broj u roku od mjesec dana!
  4. Vaš rizik? Nikakav! Linea Snella jamči za rezultat, za kvalitetu usluge, za trajnost rezultata i za najbolju cijenu u odnosu kvaliteta / cijena.
  5. Pošteno? Sasvim pošteno i sasvim sigurno!

»Sve u jednom« Snelly Star program uključuje cjelokupan spektar Linea Snella terapija oblikovanja tjelesa, najcjelovitiju Snelly Star asistenciju, mogućnost mijenjanja terapija po Snelly sustavu bodovanja, 100% jamstvo uspjeha i Snelly Slim Control sustav.

Usporedba paketa

Snelly Star
Snelly Star

Snelly Basic
Snelly Basic

Snelly Lifestyle
Snelly Lifestyle

Cijena

od 2350 do 3500 Kn mjesečno

2100 Kn mjesečno

od 2000 do 3500 Kn mjesečno

Ukupan iznos cijena ovisi o trajanju programa (broju mjeseci) cijena ovisi o trajanju programa (broju mjeseci)
Vrijeme trajanja od 1 do 10 mjeseci 1 mjesec 3,6 ili 12 mjeseci
Broj terapija / mjesec najmanje 20 od 10 do 20 od 10 do 20
Rezultat cm/ukupno pismena garancija od 10 do 100 cm, mogući gubitak do 300 cm od 10 cm na više od 10 cm na više odn. održavanje fit forme
Rezultat kg do 30 kg od 3 – 4 kg od 3-4 kg mjesečno odn. održavanje fit forme
Pismena garancija DA NE NE
Preporuka Program za zdravo i trajno smanjenje prekomjerne tjelesne težine, smanjenje obujma na kritičnim mjestima, otklanjanje celulita, poboljšanje tonusa kao i uspostavljanje dobre fizičke forme. Program za zdravo i trajno smanjenje prekomjerne tjelesne težine, smanjenje obujma na kritičnim mjestima kao i uspostavljanje dobre fizičke forme. Program za preventivno i trajno održavanje prikladne tjelesne težine, zdravog i čvrstog tonusa tkiva kao i dobre fizičke forme.

Mogućnost plaćanja na rate:

Amex, Diners, Zagrebačka banka (Maestro i Master), Privredna banka (Maestro, Master i Visa) do 12 rata bez kamata

načini-plaćanja

Besplatno svjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA