Body Wrapping

Body wrapping je izuzetno učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih naslaga i tjelesnog obujma. Sa terapijama poboljšavamo i celulitno stanje, pojavljivanje strija i izgled kože. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Body Wrapping

Postupak istovremeno otklanja glavne uzroke nastanka celulita, smanjuje njegovo pojavljivanje kao i dugoročno sprječava nastanak novog celulita. Sa uporabom prirodnih preparata možemo transformirati kožu, da koži vratimo elastičnost i čvrstinu i da postignemo privlačan i njegovan izgled tijela.

Terapija s cimetom

Terapija predstavlja odlično rješenje za borbu protiv celulita i za pomoć kod oblikovanja tijela. Stimulira staničnu izmjenu tvari u potkožnom tkivu, aktivira limfni sustav, ubrzava odvajanje vode i toksina iz potkožnog tkiva i sa termičkim efektom jača sagorijevanje masti. Sadrži kompleks alfa-hidroksi kiselina te ekstrakte algi, bršljana i limuna. Nepogrešivi su još eterično ulje cimeta i crni papar, koji izrazito ubrzavajuprokrvljivanje kože i time uzrokuju željenu hiperemiju, dubinsko hranjenje kože.

Terapija cekropije

Terapija s cekropijom i grejpom je namijenjena intenzivnom razgrađivanju masti i izlučivanju otpadnih produkata iz kože kao i potkožnog tkiva. Bogata je eteričnim uljem grejpa, čempresa, geranije i kleke kao i ekstraktima cekropije i bršljana. Tretman poboljšava elastičnost kožei sa jakim efektom lipolize ubrzava razgradnju masti i utječe na dugoročno smanjenje tjelesnog obujma.

Wine therapy

Grožđe i vino sadrže više od 1.000 sastavnih dijelova, među kojima su za kožu neprocjenjive supstance: vitamini, minerali, polifenoli i voćne kiseline, koje se učinkovito suprotstavljaju znakovima starenja i čine kožu glatkom. Maska kožu dubinsko čisti i ubrzava odstranjivanje toksina, suvišne vode, nečistoća i obamrlih stanica. Sa ubrzavanjem regeneracije kožu njeguje i vidljivo pomlađuje, stimulira obnavljanje stanica i povećava otpornost kože. Odlična je terapija za čišćenje tijela od toksina i anti-aging terapija, koja kožu dubinski hrani i pomaže joj u obrani od prebrzog starenja. Istovremeno koži pruža vlažnost i čvrstinu, što je još posebno značajno tijekom postupka oblikovanja tijela. Može se koristiti na cijelom tijelu.

 

Body-wrapping-fit-forma-oblikovanje-tijela-njega-tijela-mrsavljenje-linea-snella

 

Besplatno svjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA