Thermobike za oblikovanje tijela

Otklonite suvišne kilograme i tvrdokorne masti uz Thermobike!

Thermobike je naprava slična biciklu, na kojoj izvodimo aktivnu terapiju za otklanjanje tvrdokornih masti, sa naglaskom na bokovima, bedrima i stražnjici. Kretanje pod infracrvenom svjetlošću poboljšava i prokrvljivanje i učinkovito pomaže kod otklanjanja celulita.

Terapija je odlična dopuna vježbi u Thermoslim-u, a preporučljiva je i za sve, koji tijekom rada puno sjede, jer prekida ritam mirovanja i ponovostimulira cirkulaciju kroz donje dijelove tijela. Tijekom vježbe se udobno namjestimo na ergonomski prilagođeno sjedalo, koje rasterećuje kralježnicu i zglobove, a kombinacija toplinskih efekata termo terapije, infracrvenih zraka i intenzivne vježbe potpomaže bržem sagorijevanju masnih naslaga.

Pokreti koji se ponavljaju i neprekidno opterećenje istih mišićnih skupina snaže mišićnu strukturu donjeg dijela tijela, čime potpomažemooblikovanje skladnije građe. Pošto su aktivirani najveći mišići u tijelu, znači mišići stražnjice i bedara, vježba je utoliko učinkovitija, jer veliki mišići koriste za svoje djelovanje veliki dio energije iz zaliha masti.

Besplatno svjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA