Ultrazvuk – kavitacija

Ultrazvuk kavitacija – eliminirajte dugotrajne tvrdokorne masnoće i celulit!

Ultrazvučni – kavitacijski sustav je vrlo učinkovita neinvazivna metoda za eliminaciju dugotrajnih tvrdokornih masnoća i celulita.  Ultrazvuk kavitacija, zbog tih karakteristika, stručnjaci  nazivaju i “prirodnom liposukcijom”. Ultrazvučna kavitacija je brz tip liposukcije, gdje nije potrebna operacija, koji postaje sve moderniji u današnje vrijeme. Ona koristi valove niske frekvencije koji troše tvrdokorne masne stanice ispod kože. Ultrazvučni sustav vam pomaže u transformaciji vašeg tijela, čime se vraća izgubljeno samopouzdanje.

Ukoliko imate tvrdokorne naslage masnoće, možda na bedrima ili na trbuhu, ultrazvučni – kavitacijski sustav bi mogao biti rješenje za vas. Ultrazvučni valovi olakšavaju topljenje masnoće doprinoseći smanjenu veličine kritičnih dijelova tijela čak i nakon prve terapije. U kombinaciji s radiofrekvencijom ona se smatra jednom od najučinkovitijih dopunskih terapija oblikovanja tijela.

Radiofrekvencija – Borba protiv starenja

Radiofrekvencija jedan od najsigurnijih i najmanje invazivnih, ali ipak najučinkovitijih tretmana u borbi protiv starenja koji je dostupan ljudimasvih tipova kože. Tretman radiofrekvencijom se temelji na elektromagnetskim valovima koji proizvode toplinu. Toplina se proizvodi interno i doseže do 41-44 ° C, stimulirajući proizvodnju novih vlakana kolagena, elastina i hijarulonske kiseline.

To, s druge strane, poboljšava cirkulaciju krvi, drenažu i pomaže da se eliminira višak tekućine iz tijela, što poboljšava elastičnost kože. Temperatura tijela se diže na više od 41°C u određenim predjelima kako bi se ubrzao metabolizam, kao rezultat, potreba za kisikom i proizvodnja katabolita se povećava i kao rezultat povećava se formiranje novih stanica čak do četiri puta. Radiofrekvencija također pomaže u eliminaciji masnoća.

  • Nema kontraindikacija.
  • Rezultati visoke kvalitete postignuti za samo nekoliko terapija.
  • Može se izvoditi na svim tipovima kože i u svim dijelovima tijela.

Terapija je dio programa Linea Snella – Weight Institute.

 

kavitacija-ultrazvuk-vitka-linija-oblikovanje-tijela-njega-tijela-mrsavljenje-linea-snella

 

Besplatno svjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA