Vibracijska vježba za oblikovanje tijela

Vibracijska vježba – brzo i učinkovito transformirajte i učvrstite cjelokupno tijelo!

Vibracijska vježba je kombinacija tjelesne vježbe i vibracija, koja se koristi kod liječenja i sprječavanja brojnih oboljenja i poteškoća, a izuzetno je učinkovita kod mršavljenja, poboljšanja tonusa tijela i otklanjanja celulita.

Odvija se na vrhunskoj napravi Powertrainer – što je neka vrsta vibrirajuće platforme na kojoj izvodimo različite vježbe. Mišići se stezanjemaktivno odazivaju na mehaničku stimulaciju, koju prouzrokuju vibracije. Pri tome tijelo oslobađa hormone, koji smanjuju udio masnoće i poboljšavaju opće raspoloženje (naime oslobađa se hormon serotonin), a masaža blagodatno djeluje i na najtvrdokorniji celulit. Tijekom vibracijske vježbe se na taj način aktiviraju skoro sva (95 do 97%) mišićna vlakna mišićne skupine koju vježbamo.

Taj revolucionarni način vježbanja omogućava progresivno mršavljenje, jer štedi i do 85% potrebnog vremena i napora u usporedbi s klasičnim vježbanjem. Omogućuje učinkovitu stimulaciju skeleta, mišića, venskog sustava, živčanog sustava i ostalih stanica organizma, tako da su stimulirani i njihov razvoj i obnavljanje.

Dokazano je, da osobe, koje tri puta tjedno izvode 10 minuta vibracijske vježbe, gube znatno više masti od onih, koje s aerobnim aktivnostima vježbaju tri puta tjedno po 60 minuta.

Besplatno svjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA