Vibracijska vježba za oblikovanje tijela

Vibracijska vježba – brzo i učinkovito transformirajte i učvrstite cjelokupno tijelo!

Vibracijska vježba je kombinacija tjelesne vježbe i vibracija, koja se koristi kod liječenja i sprječavanja brojnih oboljenja i poteškoća, a izuzetno je učinkovita kod mršavljenja, poboljšanja tonusa tijela i otklanjanja celulita.

Odvija se na vrhunskoj napravi Powertrainer – što je neka vrsta vibrirajuće platforme na kojoj izvodimo različite vježbe. Mišići se stezanjem aktivno odazivaju na mehaničku stimulaciju, koju prouzrokuju vibracije. Pri tome tijelo oslobađa hormone, koji smanjuju udio masnoće i poboljšavaju opće raspoloženje (naime oslobađa se hormon serotonin), a masaža blagodatno djeluje i na najtvrdokorniji celulit. Tijekom vibracijske vježbe se na taj način aktiviraju skoro sva (95 do 97%) mišićna vlakna mišićne skupine koju vježbamo.

Taj revolucionarni način vježbanja omogućava progresivno mršavljenje, jer štedi i do 85% potrebnog vremena i napora u usporedbi s klasičnim vježbanjem. Omogućuje učinkovitu stimulaciju skeleta, mišića, venskog sustava, živčanog sustava i ostalih stanica organizma, tako da su stimulirani i njihov razvoj i obnavljanje.

Dokazano je, da osobe, koje tri puta tjedno izvode 10 minuta vibracijske vježbe, gube znatno više masti od onih, koje s aerobnim aktivnostima vježbaju tri puta tjedno po 60 minuta.

Besplatno svjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA