Pismena garancija za uspjeh

U Linea Snella kao prvi u povijesti ekskluzivno nudimo kupnju konkretno zajamčenog rezultata. Pismena garancija vrijedi kod upisa u “sve u jedan” Snelly Star program, najcjelovitiji program oblikovanja ženskog tijela na tržištu.

Kada je rezultat postignut, program je zaključen. Bez bilo kakvih iznenađenja, a prije svega bez bilo kakvih doplata!

 

  1. Koje terapije uključuje? Sve najsuvremenije terapije dostupne na tržištu.
  2. Koliko terapija? Koliko je potrebno, a prije svega bez svakakvih doplata!
  3. U kojem razdoblju će biti postignut rezultat? V najkraćem mogućem razdoblju. Prosječno gubite 1 konfekcijski broj u mjesec dana!
  4. Vaš rizik? Nikakav! Linea Snella jamči za rezultat, za kvalitetu usluge, za trajnost rezultata i za najbolju cijenu u odnosu kvalitetu / cijena.
  5. Pošteno? Sasvim pošteno i sasvim sigurno!

 

Sve što se broji, je vaš konačni rezultat!

Snelly Star program zajamčenog gubitka centimetara udružuje upravo to, što je suvremenoj ženi potrebno za postizanje i očuvanje svog cilja, ništa više i ništa manje. Potpuno individualiziran program omogućuje sadržajno, vremenski i cjenovno najoptimalnije rješenje u ovom trenutku na tržištu.

 

Mrsavljenje-oblikovanje-tijela-Linea-Snella-garancija

 

Učinkovitost metode Linea Snella potvrđuje 30 godina iskustva u više od 120 centara diljem svijeta i tisuće zadovoljnih polaznica. Toliko jako smo uvjereni, da je Linea Snella najbolji put do vaših ciljeva gubitka suvišne tjelesne težine i transformacije tijela, da vam nudimo povrat novca, ukoliko tijekom svog Linea Snella Star programa ne postignete postavljene ciljeve.

Kada definirate svoje ciljeve i zajedno sa svojom Linea Snella terapeutkinjom odaberete najprikladniji Snelly Star program, potpisujemopismenu garanciju za uspjeh. Pismenom garancijom određujemo centimetre, koji moraju biti izgubljeni po cijelom tijelu. Program traje, dok se ne postigne rezultat. U slučaju, da unatoč poštivanju uvjeta ne postignete dogovoreni rezultat, imate pravo na povrat razmjernog iznosa, s obzirom na stvarno postignut rezultat.

100% zagarantiran rezultat! 100% sigurna kupnja!

Linea Snella vam nudi:

 

oblikovanje tijela 100 garancija

  • Pismenu garanciju za uspjeh
  • Garanciju kvalitete usluge
  • Garanciju trajnosti rezultata
  • Garanciju najbolje cijene u odnosu kvaliteta / cijena!

 

 

Garancija na cijenu

Ukoliko kod drugog ponuđača usluga nađete program, koji je po sadržaju, kvaliteti usluge i postignutim rezultatima, u istom vremenskom razdoblju, jednakovrijedan programu zagarantiranih centimetara Snelly Star i nudi nižu cijenu, poklanjamo vam vaš osobni Snelly Star program. U Linea Snella naime nema gubitaka – ni u vremenu ni u novcu! Što onda možete izgubiti – pored suvišnih kilograma i centimetara, naravno?!

Uvjeti poslovanja:
• Vrijedi kod upisa u Snelly Star program. Nakon prvog besplatnog i potpuno neobvezujućeg savjetovanja primit ćete sve detaljne informacije i precizne izračune vezane za vaš osobni program, kao i definiranje zajamčenog gubitka centimetara kao i pravila, koja se odnose na pismenu garanciju za uspjeh.

 

Besplatno svjetovanje
Skrij
Besplatno savjetovanje
Ispunite prijavni obrazac
i osigurajte svoj termin za
Besplatno savjetovanje
x Uspešno ste se prijavili na e-novice.

Hvala!

x Prijava je bila uspešno oddana.

Hvala!

Online kolačići

Web stranica www.bigbang.si koristi kolačiće za pružanje on-line usluga, analizu korištenja, sustave oglašavanja i funkcionalnost, kojih bez kolačića ne bi mogli ponuditi. Klikom na gumb "DA" prihvaćate njihovu instalaciju. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

DA